T: 0513 - 46 33 13 dag en nacht bereikbaar

Gezelschapsdieren

Uw kat, onze (des)kundigheid

 

Als uw kat geopereerd moet worden, dan is deze bij ons in goede handen. We doen bijna alle vormen van weke delen chirurgie en verschillende orthopedische ingrepen.

Voorafgaand aan de narcose doen we altijd nog een klinisch onderzoek, maar ook een preventief bloedonderzoek behoort tot de mogelijkheden. Dit moet echter minimaal een dag van tevoren in verband met het wachten op uitslagen daarvan. 

Na het beluisteren van hart en longen nemen wij uw kat van u over en zullen we de narcose injectie toedienen in een spier.

Na de operatie wordt uw kat naar de recovery (uitslaapruimte) gebracht en waar we hem/haar nauwlettend monitoren. Enige tijd later krijgt uw kat een injectie om weer helemaal wakker te worden.

Bi het ophalen krijgt u instructies en een nazorgbrief mee en een beetje licht verteerbaar voer om te herstellen. Bij sommige wonden kan het verstandig zijn om uw kat een medical pet shirt aan te doen of een kraag mee te nemen, zodat er niet aan de wond gelikt kan worden. Na 10 dagen zien we uw kat graag terug voor de wondcontole of het verwijderen van hechtingen.

 

   

 

Vacature Gezelschapsdieren

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe dierenarts gezelschapsdieren!

Zie vacature voor meer info. 

Lees meer »