T: 0513 - 46 33 13 dag en nacht bereikbaar

Melkvee

Uw melkvee, onze zorg

 

In de directe omgeving van Gorredijk verlenen wij, met vijf geborgde rundveedierenartsen, diergeneeskundige zorg aan ruim 120 melkveebedrijven. Dit zijn vooral middelgrote tot grote, moderne en op de toekomst gerichte bedrijven.

Onze veterinaire zorg bestaat uit een breed pakket aan diensten en werkzaamheden. Dit varieert van onderzoek en behandeling van de individuele zieke koe, tot de preventie van dierziekten op koppelniveau. Van het beheersen van besmettelijke dierziekten als BVD, IBR en Salmonella tot de aanpak van problemen op het gebied van uiergezondheid. Ook begeleiding op het gebied van vruchtbaarheid vormt een belangrijk deel van onze werkzaamheden.

Wij beschikken over een apotheek die aan alle wettelijke eisen voldoet en een uitgebreid eigen laboratorium om onze diagnostiek te ondersteunen.

Buiten openingstijden worden de spoeddiensten verzorgd door de "Samenwerkende Dierenartsen Sevenwolden" (dierenartsen Gorredijk, Heerenveen, Akkrum en Joure). U wordt via ons eigen telefoonnr: 0513- 46 33 13 doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts.