T: 0513 - 46 33 13 dag en nacht bereikbaar

Melkvee

Kernpraktijken rundvee

Dierenarts Gorredijk is lid van Kernpraktijken Rundveelogo kernpraktijken

De Vereniging Kernpraktijken Rundvee is een nationale samenwerking van veertien praktijken op het gebied van herkauwers. De praktijken zijn verspreid over het land en hebben allen een behoorlijk aantal herkauwers in de praktijk. Verder hebben zij gemeenschappelijk dat ze vooruitstrevend zijn in hun dienstverlening en advisering.

Op regelmatige basis is er uitwisseling van kennis. We voeren gezamenlijk projecten en opdrachten uit van praktijk overschrijdende opdrachtgevers. Er is bijvoorbeeld gewerkt aan een uniform digitaal bedrijfsgezondheidsplan met als doel er een nuttig instrument voor de veehouder van te maken. Daarnaast organiseren we intervisies en bijeenkomsten op het gebied van personeelsmanagement, behandelmethoden, certificering, automatisering en organisatie.

De Kernpraktijken hebben kwaliteit van handelen hoog in het vaandel staan en willen dit uitdragen met het feit dat alle aangesloten praktijken een NEN-ISO 9001 certificaat hebben: zij laten zich dus vrijwillig toetsen door een externe organisatie!

Verder zijn er afgelopen voorjaar bijeenkomsten geweest van LTO-Nederland over BVD en IBR waarvoor dierenartsen van Kernpraktijken Rundvee zijn gevraagd om een presentatie te geven. Zo is gewaarborgd dat op alle bijeenkomsten eenzelfde boodschap is gebracht.

Ook wordt er over de grens gekeken en onderhouden we contacten met bijvoorbeeld een soortgelijk samenwerkingsverband in Engeland, Schotland en Ierland, namelijk XL-Vets UK.

Alle Kernpraktijken hopen door deze samenwerking hun dienstverlening naar een hoger plan te brengen en zo voor hun klanten de belangrijkste adviseur te blijven.

Voor meer informatie: www.kprundvee.com

locatie kernpraktijken

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zSpBKoIb0SM4.k-tIQU2JP9vI&usp=sharing