T: 0513 - 46 33 13 dag en nacht bereikbaar

Gezelschapsdieren

Uw pup start goed met ons advies

Uw nieuwe pup is, samen met u natuurlijk, bij ons meer dan welkom ! Tijdens het eerste bezoek is het heel belangrijk dat uw nieuwe huisgenootje zich in bij ons op zijn of haar gemak voelt. Dat kunnen we bereiken met behulp van aandacht, koekjes en het laten verkennen van de omgeving. Vervolgens zullen we uw hondje uitgebreid lichamelijk onderzoeken, vaccineren en het ontwormingsschema met u bespreken. Meestal komen ook de voeding, zindelijkheid, rasgebonden problemen en de voor- en nadelen van steriliseren of castreren aan de orde. 

Meestal zien we uw puppy op 9 weken leeftijd voor de parvo- en weilvaccinatie en op 12 weken voor de cocktailvaccinatie. Kennelhoest en rabiës behoren tot de keuzevaccinaties en worden in overleg met u gegeven.

Bij het eerste bezoek met uw pup ontvangt u ook een uitnodiging voor onze eenmalige puppyavond. Uiteraard mogen de puppies dan mee !  Na deze avond komen de meeste pups bij een volgend bezoek onze praktijk erg enthousiast binnen ..."lekker gespeeld de vorige keer" !

We ontvangen u graag met uw nieuwe hondje.  

 

 

 

 

 

 

Vacature Gezelschapsdieren

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe dierenarts gezelschapsdieren!

Zie vacature voor meer info. 

Lees meer »