T: 0513 - 46 33 13 dag en nacht bereikbaar

Yvonne Stoker

Yvonne Stoker

In 2009 ben ik afgestudeerd aan het Van Hall Larenstein te Leeuwarden, 'HBO Diermanagement' met de minor 'Praktijkmanagement'. In het studiejaar 2009/2010 heb ik de verkorte opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent binnen een jaar afgerond.

De stage voor de opleiding paraveterinair dierenartsassistent heb ik hier kunnen doen en daarna ben ik hier aangenomen als paraveterinair dierenartsassistent. Samen met alle dierenartsen en assistentes hebben we hier een ontzettend leuk en hecht team. Op de dinsdagmiddag na ben ik alle dagen op de praktijk aanwezig.

Het grootste gedeelte van mijn werkzaamheden bestaat uit de backoffice/telefonie, maar ook baliewerk en assisteren in de kliniek. Al met al een erg leuke en afwisselende baan. Mijn grootste interesse gaat vooral uit naar het bewegingsmechanisme en de voeding van het dier.

Thuis hebben we drie katten, twee katers en een poes. Twee van hen hebben het bij hun vorige baasje niet zo goed gehad. De een is op straat gezet en de ander werd mishandeld. Ze hebben bij ons een liefdevol nieuw thuis gekregen.