T: 0513 - 46 33 13 dag en nacht bereikbaar

Helga Jorritsma

Helga Jorritsma

In 1993 ben ik afgestudeerd aan de faculteit voor Diergeneeskunde te Utrecht, met als differentiatie gezelschapsdieren. Na een aantal waarnemingen ben ik in 1994 in Roermond begonnen in een hoofdzakelijk gezelschapsdierenpraktijk. Na enige jaren in het Limburgse heuvelland toch weer richting noorden. Een paar jaar in Drachten, een paar jaar in Havelte en toen er kinderen kwamen ook een aantal jaren in het onderwijs (opleiden van dierenartsassistentes aan het AOC Terra te Meppel).

Sinds september 2004 jaar ben ik werkzaam hier in Gorredijk (terug naar de Friese roots) en dat bevalt zeer goed. We hebben een gezellig team en zijn goed op elkaar ingespeeld. Onze verhuizing naar het nieuwe pand is ook een fijne stap voorwaarts geweest. We beschikken over veel meer diagnostische en therapeutische mogelijkheden. Als team hebben we nog steeds heel veel ideeën voor vernieuwing en verbetering en volgen regelmatig nascholing op allerlei gebied.

Op dit moment ben ik één van de drie dierenartsen die zich overdag geheel met gezelschapsdieren bezig houdt. Oogheelkunde en kattengeneeskunde hebben mijn speciale interesse. Thuis heb ik 4 katten en een Riesenschnauzer. Verder zijn er nog kippen (Brahma’s) en een landschildpad en daarmee is de veestapel wel groot genoeg. 

In de praktijk ben ik op dinsdagochtend, woensdag de gehele dag, donderdagmiddag en vrijdagochtend aanwezig om u en uw huisdier te helpen waar nodig. Graag tot ziens daar.