T: 0513 - 46 33 13 dag en nacht bereikbaar

Elso Ebbens

Elso Ebbens

Geboren en opgegroeid in Flevoland, als boerenzoon in het ´man made land´, zo´n zes meter onder zee niveau. En beschermd door kilometers lange dijken.Na mijn middelbare schooltijd ben ik vanuit het weidse polderland naar het hoge noorden, de stad Groningen verhuisd. Daar heb ik 2 jaar de Hogere Landbouwschool, richting veehouderij, aan het van Hall instituut gevolgd. Na deze periode ben ik ingeloot voor de studie diergeneeskunde in Utrecht. Hier ben ik afgestudeerd als landbouwhuisdierenarts met als differentiatie rund en paard.

Na mijn afstuderen ben ik in Drenthe, de Achterhoek en Noord-Friesland werkzaam geweest. Inmiddels werk ik sinds 2007 bij de dierenartsenpraktijk in Gorredijk en ben ik in 2018 mede-eigenaar geworden. Binnen de praktijk hebben we een goed team om trots op te zijn.

Daarnaast heb ik samen met mijn vrouw een gezin met een zoon en twee dochters. In mijn vrije tijd ben ik nog regelmatig op het ouderlijke akkerbouwbedrijf van mijn ouders te vinden. De geneeskunde van runderen en paarden in al zijn facetten blijven mij het meest interesseren binnen de Dierenartsen Combinatie Gorredijk.