T: 0513 - 46 33 13 dag en nacht bereikbaar

Afina Smith

Afina Smith

Hallo, mijn naam is Afina Smith. Na een stage periode tijdens mijn studie werk ik sinds 2005 bij DAC Gorredijk. Hopelijk mag dit nog lang zo blijven aangezien we met elkaar een prachtig team vormen.  Elkaar versterken, scherp houden en plezier beleven dat is onze kracht.

De opleiding ben ik begonnen omdat het medische gebeuren mij vooral interesseerde. Door de jaren heen ben ik ook enorm de dieren gaan waarderen.  Elk dier reageert weer anders en je moet altijd blijven nadenken hoe je het zo prettig mogelijk voor hun kunt maken als ze bij ons zijn. Ook de eigenaar moet zich bij ons thuis voelen. Daarin hoop ik ook echt iets te kunnen betekenen.

Veelal ben ik bij de balie te vinden. Dat is een erg fijne plek waar je veel contacten hebt  en gesprekken voert. Dat past precies in mijn straatje. Graag geef ik adviezen en informatie. Samen met Matsje volgen wij de pupjes in onze praktijk. Er is een mogelijkheid om elke maand voor een pup check te komen bij Matsje of mij. Vooral voor eigenaren die voor de eerste keer een pup omarmen is dit zinvol en leerzaam en voor ons ook erg leuk.

Aan het thuisfront wacht het zwarte labrador teefje  Inez op mij. Dit doet ze samen met grote Kees, onze ex kater.

Verder hebben mijn man Klaas en ik samen nog 2 dochters die studeren en al zeer zelfstandig zijn. Daardoor is er ook nog tijd voor hobby’s in de vorm van klussen en een beetje creatief bezig zijn. Korte vakanties en varen met ons bootje in de zomerweekenden vinden we ook erg prettig.

U komt mij tegen op dinsdag, woensdagochtend en donderdagmiddag.

Tot ziens.