T: 0513 - 46 33 13 dag en nacht bereikbaar

Actueel

Sterilisatie- en castratieactie

Voorjaar in de lucht... voorkom een overschot aan kittens deze zomer. Elk jaar weer zitten de asielen vol met jonge katten. Leuk een nestje kittens, maar daarna ?

Voorkom deze geboortegolf, laat uw kat op tijd castreren of steriliseren. Ongecastreerde katers gaan in het voorjaar op zoek naar poezen en dus veel verder van huis. Ze hebben dan ook meer kans om aangereden te worden, vechten meer (vechtabcessen) en kunnen in huis gaan sproeien. Castratie voorkomt deze dingen. Krolse poezen gaan ook op stap, met dezelfde risico's en ook zij kunnen in huis gaan plassen als ze krols zijn. De poezenpil kan een tijdelijke oplossing zijn, maar langdurig gebruik vergroot de kans op een baarmoederontsteking of melkklierproblemen. Sterilisatie is een veiliger keuze.

Van ma. 4 maart t/m. vrij 15 maart (week 10 en 11) castreren we daarom uw kater voor € 49,- ipv. € 59,- en steriliseren we uw poes voor € 109,- ipv. € 131,- (dit is inclusief pijnstilling voor enkele dagen en de wondcontrole na 10 dagen) Extra: in deze actieweken kunt u uw kat bij deze operaties meteen laten chippen voor slechts €12,50. Dus chippen alléén in combinatie met operatie. U kunt telefonisch of aan de balie een afspraak maken.

Gepubliceerd: maandag 21 januari 2019 om 7:39 uur - Algemeen, Gezelschapsdieren

Overige berichten uit 2019